Over de auteurs

Living Together Apart

Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Naam:

E-mail adres:

Ik ben Maaike Goyens, ervaringsdeskundige als gescheiden moeder van 2 kinderen die ik met hun vader volgens de principes van de derde weg opvoedt. Daarnaast ben ik plusmoeder van de 2 dochters van mijn man. Samen hebben wij nog een zoontje en is ons (grote) gezin compleet.

Ik werkte een negental jaren als advocate in het familierecht, waardoor ik voldoende juridische bagage heb. Begin 2013 besliste ik mijn toga aan de haak te hangen, omdat ik ondervond dat noch de wet noch een rechter familiale conflicten écht kunnen oplossen.

Ik volgde mijn hart voor bemiddeling, en help ouders nu tijdens en na hun scheiding bij het uitwerken van hun scheidingsafspraken rekening te houden met het belang van hun kinderen.

Samen met gelijkgestemde collega's openden wij Scheidings- & Relatiehuis Perspectieven, dé plek waar je een antwoord vindt op al je vragen of relaties en scheidingen.

Daarnaast geef ik lezingen, workshops en training over alle aspecten van scheidingen, inclusief het ouderschap na scheiding.

 

Heb je vragen of wil je meer weten? Contacteer me gerust!

 

www.maaikegoyens.be

www.perspectieven.be

 

 

 

Brigit Appeldoorn (Nederland) weet hoe een scheiding je leven op zijn kop kan zetten. Samen met de vader van hun twee zonen hebben ze een derde weg gevonden waarin ze gezamenlijk het belang van de kinderen voorop hebben gezet. Ook de nieuwe partners en halfzusje hebben daarin hun eigen plek gekregen. Gesterkt door het positieve resultaat van deze zoektocht hoopt Brigit een voorbeeld voor anderen te kunnen zijn.

In haar praktijk begeleidt ze als relatiespecialist, scheidingscoach en bemiddelaar ouders tijdens en na de scheiding met bijzondere aandacht voor de kinderen. Ook geeft ze workshops en themabijeenkomsten voor ouders en professionals.

 

 

 

 

Jos Willems is auteur van ‘Een Nieuw gezin, een nieuwe kans, coauteur van ‘Thuis in twee gezinnen’ en 'Living Together Apart'.

Copyright 2013 © All Rights Reserved